analytics

Stone Island Liquid Reflective Jas

Een van de meest populaire jassen van Stone Island op dit moment is hun Liquid Reflective jas. Dit is een heel speciale jas die al het licht reflecteert dat hij opvangt, waardoor een uniek reflecterend effect ontstaat. Dit effect wordt gecreƫerd door duizenden glazen microsferen op de coating van de jas, die op een zeer unieke manier al het mogelijke licht reflecteren. De jas is wind- en waterbestendig, dus je kunt hem op elk moment dragen. Helaas kun je het reflecterende effect op een foto of video niet zo goed zien als in het echte leven, maar het is zeker de moeite waard om een Stone Island-winkel te bezoeken om ze te bekijken.

Elke liquid reflective jas is bedekt met die glazen microsferen en daarna met de hand bespoten met een speciale coating en gedroogd in een speciale oven. Vanwege het met de hand gemaakte coating- en droogproces is elke liquid reflective jas een uniek kledingstuk op zichzelf. De prijs van deze jas kan sommige mensen afschrikken, maar het is echt de moeite waard, omdat we het hebben over een superieure kwaliteit. Deze Stone Island liquid reflective jas kan gemakkelijk nog 10 jaar gedragen worden, dus het is een mooie toevoeging aan je designer kledingcollectie. Als je op zoek bent naar een designer jas met een unieke look, dan is deze liquid reflective jas de perfecte oplossing voor jou.

Waar te kopen?

Je kunt deze jas online en in de winkel kopen. We raden je aan om de jas te kopen bij Farfetch waar ze regelmatig grote verkopen hebben en gratis verzending en retournering wereldwijd. We hebben ze zelf vele malen gebruikt voor onze bestellingen en we zijn zeer tevreden.

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

      Big Brand Boys
      Logo