analytics

Yves Saint Laurent Y Le Parfum

Yves Saint Laurent Y Le Parfum is een geur voor heren die in 2021 is uitgebracht als toevoeging aan de Y-serie van het parfumhuis Yves Saint Laurent. Het is een intensere en verfijndere versie van de originele Y geur, die in 2017 werd gelanceerd.

Y Le Parfum Eau De Parfum Spray By Yves Saint Laurent - 2 oz

Laatste Amazon prijsupdate was op: 7 april 2024 04:52

Geurnoten

De topnoten van YSL Y Le Parfum zijn bergamot en citroen, die een frisse en heldere opening creëren. Het hart van de geur bevat geranium en lavendel, die zorgen voor een kruidige en bloemige noot. De basisnoten bestaan uit cederhout en amber, die de geur een warme en sensuele basis geven.

Y Le Parfum heeft een hogere concentratie van geuroliën dan de originele Y geur, waardoor het een langere levensduur heeft en sterker aanwezig is op de huid. Het is een krachtige en verfijnde geur die geschikt is voor speciale gelegenheden en avondgebruik.

Flacon

Het ontwerp van de flacon is geïnspireerd op de klassieke herenpakken van Yves Saint Laurent, met een strakke en moderne uitstraling. De glazen fles heeft een diepblauwe kleur die doet denken aan de nachtelijke hemel, met een metallic Y-vormig accent aan de zijkant wat in lijn is met de overige geuren uit de Y-serie van het merk.

Yves Saint Laurent Y le parfum

Veelgestelde vragen

Onderstaande vragen hebben wij van onze lezers ontvangen over deze geur. Heb jij zelf een vraag voor ons over dicht luchtje? Stel hem via het reactieformulier onderaan deze pagina.

Hoe lang ruik je Y le Parfum?

Over het algemeen staat YSL Y Le Parfum bekend als een langdurige geur die tot 8-10 uur op de huid kan blijven.

Hoe sterk ruikt Yves Saint Laurent Y le Parfum?

Gezien het hier gaat om een Parfum en niet een Eau de Toilette is deze aanzienlijk sterker dan zijn tegenhanger. Dit merk je ook echt als je deze geur op doet. Je kunt er van uitgaan dat de geur in ieder geval 2 armlengtes ruikbaar is. Het luchtje laat als het ware een geurspoor achter als je langs mensen loopt.

Krijg je veel complimenten als je Y le Parfum draagt?

YSL Y Le Parfum is een vrij populaire en aangename geur, en veel mensen genieten ervan. De krachtige en langdurige geur zal zeker de aandacht trekken en je kunt er complimenten voor ontvangen van mensen die het opmerken. Het is echter belangrijk op te merken dat het dragen van een parfum primair moet worden gedaan omdat het de drager zelf gelukkig maakt en niet alleen om complimenten van anderen te krijgen.

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

Heb je ervaring met het bovenstaande product? Vertel ons erover en laat je reactie hieronder achter.

      Laat een reactie achter

      Big Brand Boys
      Logo