analytics

Yves Saint Laurent Y Eau Fraiche

Yves Saint Laurent, een van de meest iconische namen in de mode- en parfumwereld, blijft indruk maken met zijn artistieke creaties. Het nieuwste parfum, YSL Y Eau Fraîche, is een frisse en verkwikkende herinterpretatie van de klassieke Y-geur. Deze verfijnde en energieke geur is speciaal ontworpen voor de moderne man die zijn individualiteit wil uitdrukken en zich verfrist en zelfverzekerd wil voelen. Deze zomerse frisse geur is in een korte tijd zeer populair geworden, en op deze pagina lees je alles over dit luchtje.

Yves Saint Laurent Y Eau Fraiche Eau De Toilette

Laatste Amazon prijsupdate was op: 12 juni 2024 20:46

Deze frisse zomerse geur van YSL is verkrijgbaar in de varianten 60 ml en 100 ml.

Geurnoten

YSL Y Eau Fraîche opent met sprankelende en levendige topnoten van citroen, bergamot en gember. Deze ingrediënten zorgen voor een energieke en verkwikkende start die de zintuigen onmiddellijk stimuleert. In het hart van de geur vinden we een unieke combinatie van frisse groene noten, waaronder geranium, salie en jeneverbes. Deze mix zorgt voor een opvallende balans tussen frisheid en verfijning die perfect past bij de moderne man.

De basisnoten van Y Eau Fraîche worden gedomineerd door cederhout en muskus, die een warme en sensuele basis vormen. Deze ingrediënten verlenen de geur een verfijnde en mannelijke elegantie, waardoor het parfum een tijdloze aantrekkingskracht heeft.

Flacon

Het flacon van Yves Saint Laurent Y Eau Fraîche is net zo stijlvol en elegant als de geur zelf. De transparante glazen flacon heeft een minimalistisch ontwerp met een frosted witte kleur, geïnspireerd door de frisse en lichte karakteristieken van de geur. Het iconische YSL-logo is subtiel en toch opvallend aanwezig, in de zijkant van de flacon, zoals bij alle geuren van de Y lijn.

Flacon van de geur Y Eau Fraiche
De flacon van Y Eau Fraiche

Voor wie is deze geur geschikt

YSL Y Eau Fraîche is populair onder jongere zelfbewuste en ambitieuze man die op zoek is naar een verfijnde geur die zijn individualiteit benadrukt.

Veelgestelde vragen

Onze lezers kunnen via het reactieformulier onderaan deze pagina vragen stellen over deze Eau de Toilette. Heb je zelf ook een vraag? Gebruik het formulier hieronder om hem aan ons te stellen.

Voor welke gelegenheden is Y Eau Fraiche geschikt?

Deze geur is perfect voor zowel overdag als ’s avonds en is geschikt voor elke gelegenheid, van een zakelijke bijeenkomst tot een romantische date. Hij wordt vooral gedragen in de lente en zomer, omdat de lichte en frisse geur dan het beste tot zijn recht komt.

Hoe lang blijf je Y Eau Fraiche ruiken?

Bij het testen van de geur vonden we dat de sterkte van de geur wel erg snel af nam. Het kan zijn dat het te maken heeft met neusblindheid wat kan optreden bij je eigen geurtje, maar anderen bevestigden ons vermoeden. De geur begint na 4 uren snel af te nemen in projectie, en is dan alleen nog ruikbaar zeer dicht op de huid. Dit is erg jammer, want het is wel een heerlijke geur die je het liefst voor het grootste gedeelte van de dag zou willen ruiken. Je kan het wel oplossen door eventueel na 4 uren even een paar nieuwe spraytjes te spuiten, maar dat betekend dus wel dat de flacon sneller leeg zal raken. Ben je toch op zoek naar een geur die langer ruikt? Bekijk dan eens de Parfum van de Y lijn.

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

Heb je ervaring met het bovenstaande product? Vertel ons erover en laat je reactie hieronder achter.

      Laat een reactie achter

      Big Brand Boys
      Logo