analytics

Yves Saint Laurent La Nuit de L’homme Eau de Toilette

YSL La Nuit de L’homme Eau de Toilette is een herengeur van parfumhuis Yves Saint Laurent die sinds de lancering in 2009 zeer populair is geworden bij mannen over de hele wereld. Het is een geur die bekend staat om zijn verfijnde en sensuele karakter en is ontworpen voor mannen die zich willen onderscheiden met hun luchtje. Hieronder vind je meer informatie over deze geur.

Yves Saint Laurent La Nuit De L'homme Eau De Toilette Mannen

60,96 76,20
Laatste update was op: 20 maart 2023 20:15

Een heerlijke geur voor heren. Deze Eau de Toilette van YSL is beschikbaar in de formaten 40 ml, 60 ml, 100 ml en 200 ml.

Geurnoten

La Nuit de L’homme heeft een warme, kruidige geur die een gevoel van verleiding en verfijning oproept. De topnoten zijn kardemom en bergamot, die de geur een frisse start geven. Het hart van de geur is een combinatie van lavendel en cederhout, terwijl de basisnoten bestaan uit tonkaboon en vetiver. Dit zorgt voor een warme, kruidige en sensuele geur die perfect is voor avondgelegenheden.

Hoe sterk ruikt de geur?

Deze geur is een eau de toilette, wat betekent dat het een lichtere concentratie van geuroliën bevat dan zijn tegenhanger, de eau de parfum. Dit maakt het luchtje perfect voor dagelijks gebruik en geschikt voor alle seizoenen. De geur heeft een gemiddelde tot lange levensduur en een matige tot zware sillage, waardoor het op subtiele wijze aanwezig blijft.

Krijg je veel complimentjes als je YSL La Nuit de L’homme Eau de Toilette draagt?

De kans is zeer zeker aanwezig dat je op deze geur complimentjes ontvangt. Dit luchtje spreekt veel mensen aan, en dat is natuurlijk ook een van de redenen dat de geur zo populair is geworden.

Heb je ervaring met het bovenstaande product? Vertel ons erover en laat je reactie hieronder achter.

      Laat een reactie achter

      Big Brand Boys
      Logo