analytics

Montblanc Explorer Eau de Parfum

Montblanc, een merk dat al decennia lang synoniem staat met luxe en verfijning, heeft in 2019 zijn eigen unieke geur toegevoegd aan de wereld van parfums: Montblanc Explorer. Deze geur is ontworpen voor de avontuurlijke en nieuwsgierige man die hunkert naar ontdekking en de onbekende wereld wil verkennen. Met zijn verleidelijke mix van frisse, houtachtige en leerachtige noten, neemt Montblanc Explorer je mee op een onvergetelijke geurreis die je zintuigen prikkelt en je verbeelding stimuleert.

Montblanc Explorer Eau De Parfum

Laatste Amazon prijsupdate was op: 9 januari 2024 18:50

Deze geur is verkrijgbaar in de varianten 30 ml, 60 ml en 100 ml.

Geurnoten

Montblanc Explorer opent met verfrissende topnoten van bergamot, gevolgd door een hart van vetiver en een basis van patchouli. Deze combinatie van ingrediënten creëert een avontuurlijke en verfijnde geur die de drager meeneemt op een reis naar onontdekte gebieden.

De topnoten van Italiaanse bergamot zorgen voor een levendige en energieke opening, terwijl de frisse en licht citrusachtige geur de zintuigen prikkelt. Hierdoor ontstaat een gevoel van opwinding en nieuwsgierigheid, vergelijkbaar met het begin van een spannende reis naar een nieuwe bestemming.

In het hart van Montblanc Explorer vinden we Haïtiaanse vetiver, een ingrediënt dat zowel aards als houtachtig is. Vetiver voegt een verfijnde, mannelijke diepte toe aan de geur, terwijl het tegelijkertijd een gevoel van warmte en comfort biedt, als een trouwe metgezel op lange ontdekkingsreizen.

De basisnoten van Indonesische patchouli zorgen voor een exotische, mysterieuze en sensuele afwerking. Deze rijke, aardse en licht zoete geur voegt complexiteit toe aan het parfum en zorgt voor een langdurige indruk die de drager niet snel zal vergeten.

Flacon

De flacon van Montblanc Explorer is net zo verfijnd en elegant als de geur zelf. Het ontwerp is geïnspireerd op de klassieke Montblanc-pennen en het merkembleem, dat de bergtoppen van de Mont Blanc symboliseert, is trots op de dop geplaatst. Ook zien we het merkembleem op de voorkant van de flacon, en zijn de woorden “Montblanc Explorer” gegraveerd op de rand van de flacon. Hierdoor is de flacon een prachtig eerbetoon aan het erfgoed van het merk en een perfecte weergave van de avontuurlijke geest die het parfum belichaamt.

Montblanc exporer flacon
De flacon van Explorer Eau de Parfum

Veelgestelde vragen over Montblanc Explorer

De volgende vragen hebben wij ontvangen van onze lezers over deze geur. Heb je zelf een vraag? Gebruik het reactieformulier onderaan deze pagina.

Hoe lang ruik je Montblanc Explorer

De geur is in onze ervaring ongeveer 6 uren goed ruikbaar. Daarna verminderd de sterkte en kun je hem dichter op de huid ruiken.

Prijshistorie

Ben je benieuwd naar de ontwikkeling van de prijs van deze geur? Bekijk hieronder de prijshistorie over de afgelopen 180 dagen.

Prijsontwikkeling voor Montblanc Explorer Eau De Parfum

Overzicht

Huidige prijs €51,719 januari 2024
Hoogste prijs€53,9813 oktober 2023
Laagste prijs€45,702 september 2023
Sinds 2 september 2023

Laatste prijswijziging

€51,7121 december 2023
€53,9813 oktober 2023
€45,702 september 2023
Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

Heb je ervaring met het bovenstaande product? Vertel ons erover en laat je reactie hieronder achter.

      Laat een reactie achter

      Big Brand Boys
      Logo