analytics

Montblanc Legend Eau de Toilette

Montblanc Legend Eau de Toilette is een geur die de moderne man met een tijdloze klasse en verfijning weerspiegelt. Sinds de introductie in 2011, heeft dit iconische parfum een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van herengeuren en blijft het een favoriete keuze voor mannen die een stijlvolle en verleidelijke geur zoeken.

Montblanc Legend Heren Eau De Toilette, 100 ml

Laatste Amazon prijsupdate was op: 8 februari 2024 19:04

Geurnoten

Gecreëerd door de getalenteerde parfumeur Olivier Pescheux, is Montblanc Legend een aromatische fougère-geur die een prachtig samenspel van ingrediënten biedt. De geur opent met een verkwikkende mix van bergamot, lavendel, ananasblad en exotische verbena, wat zorgt voor een frisse en energieke start. In het hart van het parfum ontvouwt zich een boeiende combinatie van eikenmos, geranium, coumarine, rozen, appel en pomarose, die een verfijnde en mannelijke indruk achterlaat. De basisnoten bestaan uit sandelhout, tonkaboon en evernyl, wat resulteert in een warme en sensuele afsluiting.

Wat vinden wij van deze geur

We vinden het een lekker luchtje, dat voor eigenlijk alle mannen wel geschikt is. Je kunt hem dragen naar je werk maar ook op een date of bij een diner. De prijs is niet al te duur voor een Eau de Parfum, wat altijd mooi is meegenomen. Prima doorsnee luchtje, dat een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. We geven hem een 7/10.

7Expert Score
Prima doorsnee luchtje

Prima doorsnee luchtje, dat een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft. We geven hem een 7/10. Niet duur en een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prijs
9.8
Intensiteit
6.5
Uniek?
6.6

Bij welke gelegenheden is deze geur geschikt

Montblanc Legend Eau de Toilette straalt zelfverzekerdheid en elegantie uit, waardoor het een perfecte geur is voor zowel overdag als ’s avonds. De uitstekende duurzaamheid en projectie zorgen ervoor dat de geur gedurende de hele dag aanwezig blijft en je je verzekerd voelt van je stijlvolle uitstraling.

Flacon

De flacon van Montblanc Legend Eau de Toilette is een eerbetoon aan de stijl en het vakmanschap waar het merk om bekend staat. De strakke, zwarte en zilveren afwerking van de flacon is geïnspireerd op de vorm van een Montblanc-pen en symboliseert de kwaliteit en het erfgoed van het merk. Het iconische Montblanc-logo is prominent aanwezig op de dop, wat het geheel een luxueuze en stijlvolle uitstraling geeft.

Hoe lang blijf je Montblanc Legend ruiken?

Bij het testen van de geur merkten we dat deze redelijk lang te ruiken bleef voor een Eau de Toilette. De geur krijgt van ons op een schaal van 1 tot 10 een 7 voor langdurigheid van de geur. Je kunt er van uitgaan dat Montblanc Legend Eau de Toilette tussen de 6 en 8 uur goed ruikbaar blijft. Daarna zwakt de geur zeer snel af.

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

Heb je ervaring met het bovenstaande product? Vertel ons erover en laat je reactie hieronder achter.

      Laat een reactie achter

      Big Brand Boys
      Logo