analytics

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

Baccarat Rouge 540 is een zeer populaire parfum van het prestigieuze parfumhuis Maison Francis Kurkdjian. Sinds de lancering in 2015 heeft deze bijzondere geur de harten van vele heren en dames (de geur is voor beiden geschikt) veroverd en heeft het luchtje zich gevestigd als een iconische creatie in de parfumwereld. Het is de absolute nummer 1 als het gaat om “bubblegum” parfums en sinds we deze geur voor het eerst ontdekten, is het een van onze absolute favorieten geworden.

Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540

314,99
1 nieuw van €314,99
Laatste update was op: 12 juni 2024 23:36

Geurnoten

Wat ons in het bijzonder aanspreekt aan Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum, is de uitzonderlijke combinatie van ingrediënten die resulteren in een intrigerend en verleidelijk geurprofiel. De topnoten van jasmijn en saffraan vormen een perfecte harmonie met de hartnoten van ambergris en cederhout. De basisnoten van amber en eikenmos geven het parfum diepte en karakter, waardoor het een warme en verfijnde geurervaring biedt. De geur ruikt lekker zoet, en doet bij vlagen denken aan een suikerspin/bubblegum.

9.6Expert Score
Absolute nr.1 in zoete geuren

De topper van Francis Kurkdjian, en dat is te merken. De geur spat letterlijk uit de flacon, en is wat ons betreft de absolute nr.1 in zoete geuren.

Intensiteit
10
Uniek?
10
Prijs
8
Voordelen
 • Zeer unieke en exclusieve geur
 • Ruikt heerlijk zoet
Nadelen
 • Aan de prijzige kant

Flacon

De flacon is gemaakt van hoogwaardig, helder kristalglas en heeft een eenvoudige maar stijlvolle cilindrische vorm. De transparantie van het glas zorgt ervoor dat de lichtgouden vloeistof van het parfum zichtbaar is, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling van het geheel. Rondom de flacon is een subtiel rood label gewikkeld, wat een knipoog is naar de naam Baccarat Rouge. Het logo van Maison Francis Kurkdjian is subtiel gegraveerd op de vierhoekige gouden dop, waardoor het merk op een ingetogen manier wordt gepresenteerd.

Baccarat Rouge 540 flacon
Flacon van Baccarat Rouge 540

Baccarat Parfum heren

Wat we vaak als opmerking krijgen van mensen is dat deze geur toch echt wel heel vrouwelijk ruikt, en het vast en zeker een foutje is dat deze Baccarat parfum voor heren staat aangeraden. Dit is echter niet waar, Baccarat Rouge 540 parfum is geschikt voor zowel heren als dames. Het is een zogenaamde “unisex” geur, wat hem geschikt maakt voor iedereen.

Veelgestelde vragen

Hieronder een aantal veelgestelde vragen over Baccarat Rouge 540. Heb je zelf ook een vraag? Gebruik het reactieformulier onderaan deze pagina om hem te stellen.

Hoe sterk ruikt Baccarat Rouge 540?

Deze geur krijgt van ons op een schaal van 1 tot 10 een absolute 10 voor geursterkte. Je hoeft maar een paar spraytjes op te doen om een grote projectie te creëren die minstens 2 armlengtes ruikbaar is. De geur is ruikbaar voor meer dan 12 uren, dus je hoeft niet bij te sprayen.

Krijg je veel complimenten als je Baccarat Rouge 540 draagt?

Uit onze ervaring kunnen we met zekerheid zeggen dat dit een van de meest gecomplimenteerde geuren is die er bestaat. Hij evenaart Creed Aventus op dat gebied, en dat zegt heel wat.

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

Heb je ervaring met het bovenstaande product? Vertel ons erover en laat je reactie hieronder achter.

   Laat een reactie achter

   Big Brand Boys
   Logo