analytics

Maison Francis Kurkdjian 724 Eau de Parfum

724 Eau de Parfum van Maison Francis Kurkdjian is een vrij nieuwe geur die gelanceerd is in 2022. De geur is geschikt voor zowel dames als heren. Het luchtje is in korte tijd zeer populair geworden, wat te verwachten is van een luchtje van parfumeur Francis Kurkdjian, en op deze pagina lees je alles over deze frisse geur.

Maison Francis Kurkdjian 724

Geurnoten

De 724 Eau de Parfum begint met topnoten van Aldehyden en Calabrische Bergamot. Daarna gaat deze over in de hartnoten van Welriekende Lathyrus, Egyptische Jasmijn en Boerenjasmijn. Tot slot komen de basisnoten naar voren: Witte Musk en Sandelhout.

Voor wie is deze geur geschikt

Deze geur is geschikt voor jonge heren en dames die de moderne look van de stad uit willen stralen. De geur probeerd de “city lifestyle” uit te drukken in geur, en past daarom perfect bij vlotte mensen. Als je jezelf hierin herkend is deze parfum echt iets voor jou.

Wat vonden wij van 724

We vonden 724 van Maison Francis Kurkdjian een Eau de Parfum die echt heel lekker fris ruikt. Hij is te dragen in de lente en zomer, en komt eigenlijk bij alle gelegenheden goed uit de verf. Nog een groot voordeel: je onderscheid jezelf met deze geur, omdat deze erg exclusief is, en bijvoorbeeld niet bij de lokale drogisterij te koop is. Ook is de prijs aan de hoge kant voor een parfum wat de exclusiviteit bevorderd. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je iemand tegenkomt die hetzelfde luchtje draagt.

9.1Expert Score
Heerlijk frisse geur

Echt een lekkere unieke geur die je niet alledaags tegenkomt. Wel wat aan de prijzige kant, maar dat zie je vaak bij een exclusieve geur.

Prijs
8.2
Intensiteit
9.5
Uniek?
10
Voordelen
 • Zeer unieke geur, bijna niemand draagt hem
 • Perfect voor de lente en zomer
Nadelen
 • Aan de prijzige kant

Flacon

Deze geur heeft een uitermate luxe flacon geheel in stijl met de andere parfums van Maison Francis Kurkdjian. Op de transparante fles zien we het logo van het parfumhuis in gouden letters op een witte achtergrond omringd door een blauwe rand, wat de kleur van de geur accentueert. Ook de naam van de geur “724” komt terug in het blauw. De gouden dop maakt het geheel af en geeft het een luxe uitstraling. De dop is makkelijk te verwijderen van de flacon, en als je sprayt komt er een goede hoeveelheid parfum uit de flacon.

Maison Francis Kurkdjian 724 Eau de Parfum flacon
De flacon van deze geur

Veelgestelde vragen over 724 Eau de Parfum

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over deze geur. Je kunt ons zelf ook een vraag stellen via het reactieformulier onderaan deze pagina.

Hoe sterk ruikt 724 van Maison Francis Kurkdjian?

We vonden deze geur wat minder sterk ruiken dan zijn populaire tegenhanger, Baccarat Rouge 540. We geven hem op een schaal van 1 tot 10 een 7 voor sterkte. De geur is op ongeveer één armlengte ruikbaar. Qua hoeveelheid sprays om op te doen raden we 2-4 sprays van deze parfum aan, dat is genoeg.

Hoe lang is de geur ruikbaar?

Doordat het een Eau de Parfum is heeft hij een hogere concentratie geuroliën. Dit valt ook te merken als je het luchtje draagt. Hij is ongeveer 8 uren goed ruikbaar, daarna is hij ruikbaar dichter op de huid en neemt de projectie wat af.

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

Heb je ervaring met het bovenstaande product? Vertel ons erover en laat je reactie hieronder achter.

   Laat een reactie achter

   Big Brand Boys
   Logo