analytics

Dior Sauvage Eau de Parfum

Dior Sauvage Eau de Parfum is een iconisch parfum voor heren dat in 2018 werd uitgebracht als opvolger van de originele Dior Sauvage Eau de Toilette. Het is een verfijnde, moderne geur die de perfecte balans vindt tussen frisheid en kracht.

Dior Sauvage Eau De Parfum

Laatste Amazon prijsupdate was op: 21 maart 2023 12:10

Geurnoten

De geur opent met een frisse mix van bergamot en Sichuan-peper, die direct een energiek gevoel oproept. Dit wordt snel gevolgd door een warm hart van lavendel, roze peper en steranijs, wat de geur een sensuele twist geeft. De basisnoten bestaan uit een mix van ambroxan en vanille absolute, wat zorgt voor een langdurige en intense geur die de hele dag door aanwezig blijft.

Wat deze geur zo uniek maakt, is de manier waarop het de essentie van de wilde natuur en de moderne mannelijkheid vangt. Het is een uitgesproken geur die zowel krachtig als verfijnd is en die de drager zelfvertrouwen geeft. Het is dan ook niet verrassend dat Dior Sauvage Eau de Parfum in korte tijd is uitgegroeid tot een van de meest populaire en geliefde geuren voor mannen. De geur is geschikt om het hele jaar door gedragen te kunnen worden, naar je werk maar ook naar speciale gelegenheden. Het is dus de ultieme parfum die je op elk moment kunt inzetten. Veel van onze lezers geven ook aan dat deze geur hun “signature scent” is, oftewel hun dagelijkse go-to die overal goed uit de verf komt.

Flacon

De flacon zelf is al net zo iconisch als de geur zelf. Het is een eenvoudige, strakke fles die perfect past bij de moderne mannelijkheid die het vertegenwoordigt. De blauwe tinten van de flacon en de verpakking weerspiegelen de frisheid van de geur, terwijl de zwarte dop het geheel een stijlvolle en elegante uitstraling geeft.

Dior Sauvage Eau de Parfum flacon
De flacon van Dior Sauvage Eau de Parfum
Hoe lang blijf je Dior Sauvage Eau de Parfum ruiken?

Dior Sauvage Eau de Parfum is een langdurige geur die de hele dag door aanwezig blijft. Dit komt door de intense basisnoten van ambroxan en vanille absolute, die ervoor zorgen dat de geur lang blijft hangen op de huid. Afhankelijk van de huidtype en hoeveelheid die wordt aangebracht, kan de geur tussen de 8 en 12 uur aanhouden. Het is een krachtige geur die subtiel genoeg is om gedurende de dag te dragen, maar ook intens genoeg voor een avondje uit.

Hoe sterk ruikt de geur?

Dior Sauvage Eau de Parfum is een sterke en intense geur, die direct opvalt. Het is een krachtige geur die niet onopgemerkt blijft, maar tegelijkertijd is het ook een subtiele geur die niet te overweldigend is. Afhankelijk van hoeveel je aanbrengt, kan de geur subtiel of meer uitgesproken ruiken. Het is echter belangrijk om de geur niet te overmatig aan te brengen, omdat dit de geur te sterk kan maken en overweldigend kan worden. We adviseren om 2-3 sprays te gebruiken.

Krijg je veel complimenten als je Dior Sauvage Eau de Parfum draagt?

Het is een geur die direct opvalt en een die mensen in je omgeving veelal kunnen waarderen. Veel mensen geven aan dat ze complimenten krijgen als ze deze geur dragen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat geursubjectief is en dat de reacties van mensen op geuren kunnen verschillen. Niet iedereen zal dezelfde geur even aantrekkelijk vinden en sommige mensen kunnen gevoelig zijn voor bepaalde geuren. Het is dus mogelijk dat niet iedereen dezelfde positieve reactie op Dior Sauvage Eau de Parfum zal hebben.

Tip: Bekijk ook eens de Sauvage Elixir van hetzelfde merk.

Prijshistorie

Ben je benieuwd naar de ontwikkeling van de prijs van deze geur? Bekijk hieronder de prijshistorie over de afgelopen 180 dagen.

Prijsontwikkeling voor Dior Sauvage Eau De Parfum

Overzicht

Huidige prijs €76,5821 maart 2023
Hoogste prijs€76,5821 maart 2023
Laagste prijs€76,5821 maart 2023
Sinds 21 maart 2023

Laatste prijswijziging

€76,5821 maart 2023
Heb je ervaring met het bovenstaande product? Vertel ons erover en laat je reactie hieronder achter.

      Laat een reactie achter

      Big Brand Boys
      Logo