analytics

Dior Homme Sport Eau de Toilette

Dior Homme Sport is een nieuwe Eau de Toilette van parfumhuis Dior. De geur is ontworpen door François Demachy, de beroemde Franse parfumeur en maker van veel andere bekende Dior-geuren.

Dior Homme Sport Eau De Toilette

81,76
Laatste update was op: 12 juni 2024 06:12

Beschikbaar in de varianten 75 ml, 125 ml en 200 ml.

De geur is voor het eerst uitgebracht in 2008 als aanvulling op de Dior Homme-lijn en heeft sindsdien veel populariteit verworven onder mannen over de hele wereld. De geur is inmiddels meerdere malen verbeterd door verschillende versies te lanceren waarvan de meest recente in 2021, welke volgens ons de állerbeste is. Het is een geur die perfect past bij mannen die actief en sportief zijn en tegelijkertijd stijlvol en elegant willen ruiken.

Geurnoten

Dior Homme Sport Eau de Toilette heeft een frisse en dynamische geur, met topnoten van grapefruit en bloedsinaasappel die de zintuigen prikkelen. De hartnoten van gember en kardemom voegen een kruidige toets toe aan de geur, terwijl de basisnoten van cederhout en witte muskus de geur een subtiele mannelijke touch geven.

Deze geur is ideaal voor mannen die een parfum zoeken die hen de hele dag fris houdt. Of ze nu naar de sportschool gaan, een lange werkdag hebben of gewoon een avondje uit gaan. Het is een veelzijdige geur die bij verschillende gelegenheden kan worden gedragen en die geschikt is voor mannen van alle leeftijden.

Dior Homme Sport

Hoe lang blijf je Dior Homme Sport Eau de Toilette ruiken?

De duur van hoe lang je Dior Homme Sport Eau de Toilette blijft ruiken, kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de concentratie van de geur, de pH-waarde van je huid, het weer en de activiteiten die je onderneemt. Over het algemeen heeft Eau de Toilette een lagere concentratie van geurbestanddelen dan Eau de Parfum, wat betekent dat de geur over het algemeen minder lang zal blijven hangen.

Gemiddeld kun je verwachten dat Dior Homme Sport Eau de Toilette ongeveer 4-6 uur op je huid blijft ruiken voordat de geur begint af te nemen. Als je echter een gevoelige huid hebt, kan de geur langer blijven hangen omdat je huid de geur beter vasthoudt. Het kan ook helpen om de geur op bepaalde plekken aan te brengen waar de huid warmer is, zoals de polsen, de nek en achter de oren, omdat dit de geur kan helpen om langer te blijven hangen.

Krijg je veel complimenten als je Dior Homme Sport draagt?

Sommige mensen vinden Dior Homme Sport Eau de Toilette heerlijk ruiken en zullen het waarschijnlijk complimenteren als je het draagt, terwijl anderen misschien niet zo onder de indruk zijn. ver het algemeen wordt Dior Homme Sport Eau de Toilette beschouwd als een aantrekkelijke en verfrissende geur die geschikt is voor casual gelegenheden en sportieve activiteiten.

Het dragen van deze geur kan dus zeker leiden tot complimenten, maar het is geen garantie. Het is belangrijk om een geur te kiezen die bij je persoonlijkheid en stijl past en die je zelf lekker vindt ruiken, ongeacht of anderen het waarderen of niet.

Tip: Bekijk ook eens Fahrenheit van hetzelfde merk.

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

Heb je ervaring met het bovenstaande product? Vertel ons erover en laat je reactie hieronder achter.

      Laat een reactie achter

      Big Brand Boys
      Logo