analytics

Creed Parfum

Creed is een luxe parfumhuis dat in 1760 werd opgericht in Londen. Het bedrijf is al meer dan 250 jaar in handen van dezelfde familie en heeft een rijke geschiedenis in het maken van exclusieve en hoogwaardige parfums.

Het parfumhuis heeft een indrukwekkende klantenkring opgebouwd, waaronder beroemdheden en royalty’s. Het werd in 1854 de officiĆ«le leverancier van parfums voor Queen Victoria en heeft sindsdien vele andere koninklijke klanten gehad, waaronder prins Charles en prinses Diana.

Creed heeft een uitgebreide collectie van meer dan 80 parfums, waaronder het iconische parfum Aventus. Dit parfum is een favoriet bij veel mannen vanwege de unieke geur en langdurige houdbaarheid. Het bevat noten van zwarte bes, bergamot, ananas, appel, roze peper, patchouli, mos en ambergris en is geschikt voor elk seizoen. Ben je op zoek naar parfum van Creed? Bekijk hier alle producten.

Creed Aventus is een parfum dat inmiddels een legendarische status heeft bereikt. Het is een van de meest populaire geuren voor mannen en wordt vaak gezien ...

Creed Parfum

Het parfumhuis gebruikt alleen de beste en meest zeldzame ingrediƫnten in zijn parfums en hecht veel waarde aan vakmanschap en traditie. De parfums worden nog steeds met de hand gemaakt in Frankrijk en worden geleverd in exclusieve en op maat gemaakte flessen.

Naast de indrukwekkende geuren heeft Creed ook een speciale collectie voor huidverzorging en scheerproducten. Deze producten zijn ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van mannen die op zoek zijn naar hoogwaardige verzorgingsproducten.

In de wereld van luxe parfums staat Creed bekend als een van de meest prestigieuze en exclusieve parfumhuizen ter wereld. Het bedrijf heeft een rijke geschiedenis en heeft zich gevestigd als een leider in de parfumindustrie vanwege de unieke en kwalitatief hoogwaardige geuren die het produceert. Het dragen van de geuren van dit merk zal je zeker onderscheiden van de rest.

Big Brand Boys
Logo