analytics

Bleu de Chanel Eau de Parfum

Bleu de Chanel Eau de Parfum is een verleidelijke en moderne geur voor mannen, gelanceerd in 2014 door het iconische parfumhuis van Chanel. Gecreëerd door meesterparfumeur Jacques Polge, is Bleu de Chanel ontworpen om een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid uit te drukken. De geur is gewaagd en zelfverzekerd, met een unieke mix van noten die zowel verfrissend als sensueel zijn. Op deze pagina bekijken we Bleu de Chanel Eau de Parfum in detail, van de geurnoten tot de flacon en de geschiktheid voor verschillende gelegenheden.

Bleu De Chanel Eau De Parfum

132,00
Laatste update was op: 21 maart 2023 00:14

Deze heerlijke herengeur is verkrijgbaar in de formaten 50 ml, 100 ml en 150 ml.

Geurnoten

Bleu de Chanel Eau de Parfum opent met topnoten van grapefruit, citroen en munt, die zorgen voor een frisse en energieke start. Deze heldere en sprankelende noten maken geleidelijk plaats voor een kruidig en verfijnd hart van roze peper, nootmuskaat en jasmijn, wat zorgt voor een intrigerende en complexe overgang.

De basisnoten van Bleu de Chanel zijn diep en aards, met een mix van patchouli, sandelhout en vetiver die de geur zijn kenmerkende sensualiteit en warmte geven. Deze houtachtige en aardse elementen zorgen voor een langdurige indruk en onderstrepen de magnetische aantrekkingskracht van deze bijzondere geur.

Flacon

Bleu de Chanel Eau de Parfum komt in een stijlvolle en minimalistische vierkante flacon van diepblauw glas met een zware, magnetische dop. De flacon straalt elegantie en verfijning uit en weerspiegelt het karakter van de geur zelf. Op de voorkant van de flacon zie je de stijlvolle letters van Chanel die de naam en de parfumsoort weergeven.

flacon Bleu de Chanel
Flacon van Bleu de Chanel parfum

Op de dop van de flacon staat het bekende en iconische Chanel logo gegraveerd, wat het geheel een luxe uitstraling geeft.

dop van de flacon
Dop van de flacon

Geschiedenis van Bleu de Chanel Eau de Parfum

Bleu de Chanel Eau de Parfum is ontworpen met de moderne man in gedachten, die zich niet laat beperken door conventies en verwachtingen. De geur belichaamt een gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid en is bedoeld om mannen aan te moedigen hun eigen weg te volgen en hun individualiteit te omarmen.

De naam “Bleu” verwijst niet alleen naar de kleur van de flacon, maar ook naar het idee van onbegrensde horizonten en het verlangen om nieuwe gebieden te verkennen. Sinds de lancering in 2014 heeft Bleu de Chanel zich gevestigd als een moderne klassieker en blijft het een populaire keuze voor mannen over de hele wereld.

Veelgestelde vragen over Bleu de Chanel EDP

De volgende vragen hebben wij over deze geur ontvangen van onze lezers. Heb je zelf ook een vraag voor ons? Gebruik dan het reactieformulier onderaan deze pagina.

Krijg je veel complimentjes als je Bleu de Chanel draagt?

Deze vraag is makkelijk te beantwoorden met een volmondige ja. Deze geur wordt ook wel een “complimentenmagneet” genoemd, omdat het een van de lekkerste herengeuren van dit moment is, die door vele mensen als erg lekker ruikend wordt ervaren. De kans is dus zeer groot dat je tijdens het dragen complimentjes van vrienden, collega’s en zelfs vreemden kan ontvangen. Het is wel belangrijk om te weten dat er nooit een garantie op complimentjes is, omdat iedereen de geur weer anders ervaart. Ook hangt speelt mee hoeveel spray’s je gebruikt (gebruik liever niet teveel) en je huidtype die bepaald hoe de geur projecteerd.

Voor welke gelegenheden is deze geur geschikt?

Je kan deze geur overal wel dragen. Of je nou naar je werk gaat, een feestje hebt of naar de club gaat. Hij komt overal goed tot zijn recht, en is een goede toevoeging voor iedere situatie. Deze geur valt onder de categorie “dagelijkse favoriete geuren” die door velen als hun go-to voor de dag gebruikt wordt.

Hoe lang blijf je Bleu de Chanel ruiken?

Onze ervaring leert ons dat dit een zeer sterke geur is die je ook nog eens heel lang blijft ruiken. De geur heeft dus een goede performance, en je kunt er van uitgaan dat je hem minimaal 8 uren lang goed ruikt. Daarna zwakt de geur wat af en is hij dichter op de huid te ruiken.

Heb je ervaring met het bovenstaande product? Vertel ons erover en laat je reactie hieronder achter.

      Laat een reactie achter

      Big Brand Boys
      Logo