Net Worth

Vermogen Lil’ Kleine

Lil Kleine vermogen

Ben je altijd al benieuwd naar het vermogen van de Nederlandse rapper Lil’ Kleine? Op deze pagina leggen we precies uit hoe Jorik Scholten (hoe de rapper eigenlijk heet) aan z’n vermogen kwam, en hoe hij dit allemaal uitgeeft. Als je hem op Instagram volgt zul je al snel zien dat hij geld in het rond smijt alsof het nooit meer op kan. Maar is dat ook echt zo? Lees het op deze pagina.


Vermogen Lil’ Kleine: €2 miljoen

Het vermogen van Lil’ Kleine wordt op zo’n 2 miljoen euro geschat. Over het algemeen is dit een onderwerp dat door vele artiesten wordt vermeden, maar de rappers uit Nederland scheppen vaak op over hun vermogen, en ook Lil’ Kleine is geen bescheiden rapper wat dat betreft. In videoclips zijn de luxe autos, dure horloges en mooie vrouwen te zien. De illusie wordt gewekt dat dit het dagelijkse leven van de rapper is. Echter ligt de realiteit toch iets anders.

Hoeveel verdient Lil’ Kleine?

Het wordt geschat dat Lil’ Kleine tussen de €60.000 – €150.000 per maand verdient. Dit wordt verdient met het houden van concerten, sponsors, streams van z’n muziek via Spotify en Apple Music en het beleggen in aandelen. Naar eigen zeggen spaart de rapper de helft van al z’n inkomsten op voor later. Het houden van concerten blijkt de grootste inkomstenbron van de rapper: voor een concert van een uurtje vangt Lil’ Kleine €10.000 bruto. Dit moet uiteraard nog worden met de belastingdienst en zijn management.

Ook is de rapper tegenwoordig op TV te zien. In “The voice of Holland” is hij een van de juryleden, naast zangeres Anouk en Waylon. Dit levert hem ook een aardig zakcentje op, al zijn de exacte cijfers niet bekend. Talpa is natuurlijk een groot netwerk, dus er is een grote kans dat er binnenkort meer programma’s zijn waar de rapper is te zien.

Z’n nieuwste album “Jongen van de straat” ligt op dit moment in de winkel en valt te streamen via alle bekende platformen. Check de videoclip van de gelijknamige lead-single direct op deze pagina.

You Might Also Like