analytics

Hoe werkt Snapscore?

Sinds de oprichting van Snapchat in 2011, is de app snel een populaire bestemming geworden voor sociaal delen, vooral onder tieners en jonge volwassenen. Snapchat is bekend om zijn vernieuwende functies, zoals tijdelijke berichten, AR-lenzen, en natuurlijk, de Snapscore. Hoewel het een integraal onderdeel is van de Snapchat-ervaring, kan Snapscore voor sommige gebruikers een beetje een mysterie zijn. Dit artikel zal een diepgaande blik werpen op wat het is en hoe het werkt.

Wat is Snapscore?

Snapscore is een score die aan elk Snapchat-account is gekoppeld. Het wordt weergegeven naast de gebruikersnaam van een persoon en geeft een ruwe indicatie van hoe actief de gebruiker is op de app. Met andere woorden, hoe hoger de Snapscore, hoe meer de persoon Snapchat waarschijnlijk gebruikt.

Snapscore Snapchat

Hoe wordt Snapscore berekend?

Snapchat is enigszins vaag over de exacte formule die wordt gebruikt om de Snapscore te berekenen, maar het bedrijf heeft bevestigd dat het een combinatie is van het aantal Snaps dat je verstuurt en ontvangt, verhalen die je plaatst en andere factoren. Dit is ons ook duidelijk geworden uit onze eigen ervaring.

Het is bekend dat je een punt krijgt voor elke Snap die je verstuurt en voor elke Snap die je opent. Je krijgt ook een punt voor elke keer dat je een ‘Verhaal’ plaatst. Daarentegen krijg je geen punten voor het verzenden of ontvangen van chatberichten, het bekijken van verhalen of het toevoegen van vrienden.

Je kunt zien hoeveel snapscore je hebt gekregen van ontvangen snaps, en verstuurde snaps, door de score aan te klikken op je eigen profiel. Je krijgt dan onderstaande informatie te zien.

Snapscore meer info Snapchat

Betekent een hoge Snapscore dat iemand populair is?

Niet noodzakelijk. Hoewel het logisch zou zijn om aan te nemen dat iemand met een hoge Snapscore veel vrienden heeft, is dit niet noodzakelijkerwijs waar. De score is gebaseerd op het gebruik van Snapchat, niet op het aantal volgers of vrienden dat iemand heeft. Iemand kan dus een hoge Snapscore hebben, simpelweg omdat ze veel Snaps verzenden door bijvoorbeeld Snapchat streaks te verzenden en ontvangen, zelfs als ze maar een paar vrienden hebben.

Hoe kan ik mijn Snapscore snel verhogen?

Het is niet heel moeilijk om je Snapchat score te verhogen. Je kan het snel doen door heel veel mensen uit je contactlijst te selecteren, en ze een aantal snaps achterelkaar te sturen. Hoe meer Snaps je stuurt, hoe hoger je score wordt.

Geheimen en geruchten

Snapchat houdt de exacte details van hoe de Snapscore wordt berekend, bewust vaag. Dit heeft geleid tot veel speculatie en mythen rondom de functie. Sommigen geloven bijvoorbeeld dat de hoeveelheid tijd die je op Snapchat doorbrengt of het aantal vrienden dat je hebt, invloed kan hebben op je score. Echter, Snapchat heeft bevestigd dat dit niet het geval is. Ook het abonneren op Snapchat Plus heeft geen invloed op je Snapscore.

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

Heb je ervaring met het bovenstaande product? Vertel ons erover en laat je reactie hieronder achter.

      Laat een reactie achter

      Big Brand Boys
      Logo