analytics

Hoe maak je zijn speciale dag onvergetelijk met een avontuurlijke ervaring op niveau!

Onvergetelijke dag

Het is zijn verjaardag en dus moet je op zoek naar een leuke verrassing. In plaats van het obligate paar sokken of een stuk gereedschap vind je hieronder betere cadeau ideeën voor hem. Het vinden van een goed cadeau voor een man is niet eenvoudig. Het is vaak meer van hetzelfde. Misschien is het dan goed eens te kijken naar een ervaring, avontuur of belevenis. Afhankelijk van de interesses is er veel te beleven op het gebied van auto’s, zoals slipcursussen of circuitdagen, die er trouwens ook voor de motorrijders zijn. De ballonvaart is ook leuk. Dit zijn allemaal leuke cadeau ideeën voor hem. Voor de meesten een beetje een onbekend terrein is het klimmen en abseilen. Nederland blijft nou eenmaal een vlak land en de paar bergen die er zijn, zijn er veel te laag voor.

Klimmen in Nederland

Op steeds meer plekken zijn klimhallen te vinden. Zij bieden arrangementen aan om te leren klimmen en abseilen. De pro’s trainen hier hun vaardigheden om die later buiten in de praktijk te brengen. Klimmen en abseilen als cadeau is een bijzonder idee voor avontuurlijke mannen die graag nieuwe hoogtes verkennen. Om ervoor te zorgen dat het cadeau in de smaak valt zijn hier een paar goede tips.

Check of het een goed cadeau kan zijn

Stel vast (eventueel via-via) of de man die het cadeau zal krijgen interesse heeft in klimmen en abseilen. Heeft hij hoogtevrees, blessures of andere ongemakken dan moet je dat weten. Zo voorkom je dat je de plank misslaat met je cadeau.

Indoor of outdoor?

De keuze is natuurlijk afhankelijk van het seizoen, maar de ervaring van buiten klimmen is een stuk avontuurlijker dan binnen. De prachtige uitzichten en de grilligheid van de natuur geven extra dimensies aan dit leuke cadeau idee voor hem!

Professionele begeleiding

Het is goed je op voorhand te informeren over de verschillende aanbieders. Klimmen blijft hoe dan ook een risicosport, maar door de juiste voorzorgsmaatregelen is het superveilig. Zoek daarom naar bedrijven met ervaren instructeurs en de juiste materialen. Lees ook de recensies van anderen om te weten of je met de juiste partij in zee gaat.

In een groep of individueel

Besluit of het een individueel uitje wordt of juist een groepsactiviteit. Dit hangt natuurlijk ook af van het budget. Het is wellicht leuker om onderdeel van een groep te zijn, zo is er wat steun van lotgenoten en natuurlijk ook gezelligheid. Ook zijn er wat meer rustmomenten en die kunnen hard nodig zijn! Misschien maakt er ook wel een fotograaf deel uit van het gezelschap, zo worden herinneringen aan een mooie dag voor eeuwig vastgelegd.

Praktische tips

 Zorg dat de ontvanger weet wat hij moet dragen en meenemen voor de activiteiten. Veiligheidsmiddelen zoals een helm en de nodige klimmaterialen zullen door de organisatie worden verstrekt. Denk ook aan een hapje en een drankje om bij te tanken na de inspanningen. Mocht de ontvanger fysieke beperkingen hebben, vraag dan of er aanpassingen mogelijk zijn zodat hij toch kan deelnemen. Voor de avontuurlijke man is dit het perfecte geschenk, hij weet deze avontuurlijke ervaring te waarderen. De herinnering is onuitwisbaar. Met de juiste voorbereidingen geef je een geweldig cadeau!

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

Heb je ervaring met het bovenstaande product? Vertel ons erover en laat je reactie hieronder achter.

      Laat een reactie achter

      Big Brand Boys
      Logo