analytics

Keert Georges St-Pierre terug bij UFC 206 in Toronto?

Afgelopen weekend kondigde UFC een reeks aankomende evenementen aan, waaronder UFC 206 dat op 10 december van dit jaar zal plaatsvinden. Het UFC 206 evenement zal worden gehouden in Toronto, Canada, wat het thuisland is van Georges St-Pierre. Eerder dit jaar onthulde GSP (zie video hieronder) in een interview dat hij werd aangeboden voor een “superevent in Toronto.” Iedereen dacht dat het gevecht voor de titel zou zijn tegen kampioen Michael Bisping, maar met Bisping die aangekondigd heeft om het op te nemen tegen Dan Henderson op UFC 204, speculeren de geruchten nu dat GSP het tegen Nick Diaz zal opnemen.

Bewijs van de terugkeer van St-Pierre is langzaam maar zeker de afgelopen maanden verschenen. Om je geheugen op te frissen, hier zijn de grootste aanwijzingen die wijzen op de terugkeer van St-Pierre.

Georges St-Pierre betreedt USADA-testpool

Op 10 augustus meldde mmafighting dat St-Pierre opnieuw is toegetreden tot het USADA testprogramma. Het toetreden tot het USADA-programma is een vereiste voor UFC-atleten die opnieuw willen deelnemen. Het is duidelijk dat alleen mensen die van plan zijn om deel te nemen aan competities, in het testprogramma stappen, omdat het nogal zinloos is om willekeurig te worden getest als je niet eens van plan bent om te concurreren.

Georges St-Pierre Reebok kleding nu te koop.

gsp reebok fight kit

Op 16 augustus dit jaar heeft Reebok de Georges St-Pierre kleding uitgebracht in hun winkel. Deze kleding past perfect bij een Allure homme sport luchtje van Chanel. De kleding was meteen uitverkocht, maar is nog steeds te bekijken op hun website. Deze release heeft de MMA-gemeenschap opgeschud, omdat het in feite de comeback van GSP bevestigde. Alle UFC atleten hebben hun eigen gepersonaliseerde Reebok kleding, wat verklaart waarom dit zo’n big deal is. Er zou geen reden zijn om een GSP kleding te hebben omdat toen St-Pierre nog in de UFC vocht, de Reebok-deal nog niet was gesloten. Dit is de eerste keer dat er een GSP-set is uitgebracht onder Reebok.

UFC 206 aangekondigd om op 10 december in Toronto te worden gehouden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

      Big Brand Boys
      Logo