analytics

Stone Island Lente/Zomer 2020 Collectie

De nieuwste Stone Island Lente/Zomer collectie voor 2020 is zojuist uitgebracht. Bekijk hieronder de details van de collectie, inclusief een video van de nieuwste release. Enkele terugkerende klassiekers, zoals het iconische patch-logo, en nieuwe kleuren op soft-shell materiaal.

Desert Camo

Stone Island Desert Camo Sweater
Stone Island Desert Camo Print

Een speciale feature van de Lente/Zomer 2020 collectie is de nieuwste Desert Camo kleurvariant. Deze print staat op verschillende kledingstukken van de nieuwe collectie. De kleuren zien er geweldig uit en het grote aanbod van verschillende items in deze collectie geeft je tal van mogelijkheden om ze met elkaar te combineren en een geweldige outfit samen te stellen.

Variƫrend van T-shirts, truien, jassen en zelfs accessoires zoals bucket hats en rugzakken. De desert camo print is de volgende stap die Stone Island neemt om hun stempel te drukken op de designer industrie. Alle kledingstukken zijn natuurlijk voorzien van de iconische SI Logo patch op de linker mouw van het kledingstuk.

Bekijk de foto hieronder om een volledige indruk te krijgen van de nieuwe Desert Camo print, op alle kledingstukken.

Stone Island desert camo

Shop Stone Island Lente/Zomer 2020

Wil je Stone Island kledingstukken kopen uit de nieuwste SS 2020 collectie? Gebruik dan de onderstaande link.

Bekijk de SS 2020 collectie hier.

Collectie video

Wil je zien hoe de nieuwe collectie eruitziet wanneer deze gedragen wordt? Bekijk dan de Lente/Zomer 2020 collectie video hieronder.

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

      Big Brand Boys
      Logo