analytics

Stone Island Los Angeles

Stone Island heeft een nieuwe exclusieve flagship store geopend in Los Angeles, en het zou wel eens de beste plek op aarde kunnen zijn om Stone Island kleding te kopen. Het is tevens de grootste winkel die het merk heeft gebouwd, en de keuze voor LA is interessant. Niet alleen heeft het een mooie matte zwarte kleur, maar het past ook perfect bij de stijl van het merk. De afgelopen jaren is het Italiaanse designermerk steeds populairder geworden in de Verenigde Staten. Van NYC tot Amsterdam tot LA is het merk nu te koop in hun eigen winkels.

Wat maakt Stone Island uniek?

Het merk onderscheidt zich van andere merken door alleen de beste materialen te selecteren voor hun kleding. Dit varieert van Soft Shell materiaal tot hoogwaardig katoen. Ze experimenteren ook veel met verschillende concepten voor hun kleding. Zo is de liquid reflective jacket een absolute klassieker en laat het zien op welke manier het merk wil experimenteren. Het zorgt er ook voor dat je opvalt in de menigte.

En dan is er nog de factor die aanwezig is in alle Stone Island kledingstukken, en dat is het kompasroos patch logo. Er zit eigenlijk een heel interessante geschiedenis achter het SI-insigne, en we raden je ten zeerste aan ons volledige artikel daarover te lezen om meer te weten te komen over de geschiedenis van dit merk.

Ondertussen vind je de nieuwe Los Angeles winkel op La Brea Avenue. Het heeft meer dan 500 vierkante meter gevuld met kledingstukken uit de nieuwste collectie. Het volledige adres wordt hieronder gepost, evenals enkele indrukwekkende foto’s van de binnenkant van hun grootste flagship store ter wereld.

Stone Island Los Angeles 101 N. La Brea Ave. Los Angeles, CA 90036

Stone island LA
flagship store

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

      Big Brand Boys
      Logo