analytics

Louis Vuitton brengt eigen Airpods uit

Sinds Apple de originele Airpods heeft uitgebracht, is de gekte rondom draadloze oordopjes enorm toegenomen. Nu betreedt ook het luxe merk Louis Vuitton de markt en brengt de heetste Airpods van het jaar uit. Na hun op maat gemaakte LV Apple horlogebandjes een paar jaar geleden, betreden ze nu de koptelefoonmarkt. Beschikbaar in meerdere kleuren (rood, wit en zwart tot nu toe), en ontworpen met het iconische Louis Vuitton monogram print en het beroemde LV-logo, kun je nu op een modieuze manier naar muziek luisteren.

Louis Vuitton oordopjes

Het is duidelijk dat Louis Vuitton met de lancering van de Horizon Earphones, zoals ze officieel worden genoemd, de strijd aangaat met Apple en Bose voor een aandeel in de draadloze oordopjesmarkt. Het is zeer interessant dat een groot modemerk ervoor kiest om deze ruimte te betreden, in plaats van zich te beperken tot kleding en sieraden zoals ze al tientallen jaren doen en wat het merk in de eerste plaats zo populair heeft gemaakt. Desalniettemin juichen we deze gedurfde stap van harte toe, omdat de concurrentie alleen de consument ten goede komt en een beter product voor ons allemaal creëert. Verschillende beroemdheden zoals Drake en Gigi Hadid zijn al gespot met deze LV-airpods.

Nu vraag je je misschien af: wat weet Louis Vuitton eigenlijk van audio, en vooral van oordopjes? Waar de compartimenten en intrinsieke onderdelen zo klein zijn dat je jarenlange ervaring en ontwikkeling in de audiotechniek nodig hebt om het zelfs maar enigszins goed te laten klinken? Nou, ook daar hebben ze aan gedacht en daarom besloten ze samen te werken met het koptelefoonmerk Master & Dynamic, om gebruik te maken van hun jarenlange ervaring in de audio- en koptelefoonindustrie om dit product te ontwikkelen.

Waar kun je de Louis Vuitton Horizon Airpods kopen?

Het kopen van de Louis Vuitton Airpods kan een probleem zijn voor veel mensen. Ze worden verkocht in de grotere Louis Vuitton-winkels wereldwijd die je kunt vinden in grote steden zoals Londen, Madrid, Parijs, Milaan en honderden andere steden. Als je niet in de buurt van een LV-winkel woont, ben je misschien geïnteresseerd in het kopen van de Airpods op de officiële website online, waar ze verkocht worden voor 995. Het enige nadeel is dat je de geluidskwaliteit niet kunt horen wanneer je online winkelt.

LV airpods charging case

Specificaties

De oordopjes hebben niet alleen een strak design, maar ook enkele waanzinnige specificaties. Je kunt draadloos naar deze oordopjes luisteren tot 20 meter via een Bluetooth 4.2-verbinding met NFMI-technologie die naadloos schakelen tussen apparaten mogelijk maakt. Het heeft ook een microfoon waarmee je gesprekken kunt voeren en Google Assistant of Apple Siri kunt activeren. Ze wegen elk 9 gram en zijn spatwaterdicht, wat betekent dat je zonder problemen in de regen kunt wandelen terwijl je naar muziek luistert.

Opladen

De oordopjes hebben een batterijduur van continu muziek afspelen van 3,5 uur. Daarna kun je de Airpods opladen via de oplaad-/opslaghoes met speciale power charge-functie. In 40 minuten opladen hebben de Horizon-oordopjes 50% batterijcapaciteit. Dit wordt 100% na 90 minuten. De hoes bevat ongeveer 2 volledige oplaadbeurten, wat betekent dat je 10,5 uur batterijduur hebt op een enkele hoes-oplading. De hoes zelf is volledig opgeladen in 40 minuten. Naast opladen kan de hoes natuurlijk ook worden gebruikt om de oordopjes op te bergen en te beschermen tegen krassen en vuil wanneer je niet naar muziek luistert.

Wil je ze in actie zien? Je kunt hieronder de officiële video van de Horizon-oordopjes bekijken.

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

      Big Brand Boys
      Logo