analytics

Louis Vuitton Apple Watch Bandje

Sinds de introductie van de Apple Watch hebben verschillende bedrijven aangepaste bandjes voor de smartwatch geïntroduceerd. Hoewel Apple een behoorlijke reeks verschillende bandjes aanbiedt om uit te kiezen, kan een echt uniek bandje ook worden gekocht als je het bij een derde partij koopt. Als je echter echt op zoek bent naar een super exclusief Apple Watch bandje, moet je kiezen voor de Louis Vuitton Watch bandje. Word je al enthousiast? Er is slechts één nadeel: je moet zelf het leer vinden.

De reden hiervoor is dat Louis Vuitton de bandjes zelf niet maakt, maar ze worden gemaakt door een man genaamd TheStrapSmith. Jij stuurt het leer naar hem, hij stuurt jou een op maat gemaakt Louis Vuitton Apple Watch bandje terug. De service is niet zo duur, en als je een reserve of oud item van Louis Vuitton hebt liggen, raden we je ten zeerste aan er een te nemen. Je hebt iets unieks en geeft je oude Louis Vuitton kledingstuk een tweede leven. Het bevestigen van de band aan je Apple Watch is heel eenvoudig, zoals wordt gedemonstreerd in de onderstaande video.

Dus als je op zoek bent naar een uniek en stijlvol accessoire voor je Apple Watch, is een op maat gemaakt Louis Vuitton-bandje een uitstekende keuze. Het geeft niet alleen een luxe uitstraling aan je smartwatch, maar het is ook een geweldige manier om een persoonlijk tintje toe te voegen en je horloge te onderscheiden van de rest. Zo’n bandje is namelijk een super exclusief, en heeft niemand anders.

Niet alleen smartwatches zijn tegenwoordig het doelwit van luxemerken. De rage rond draadloze oordopjes, die recentelijk enorm is toegenomen, wordt nu ook vergezeld door LV met hun eigen versie van de Airpods.

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

      Big Brand Boys
      Logo