analytics

Gucci Ace Sneakers zijn inmiddels Must-haves

Het luxe designermerk Gucci’s Ace Sneaker worden op zichzelf nu al echte must-haves. Nadat het merk de schoen had uitgebracht, begon het te experimenteren met verschillende kleuren en prints op de schoen, terwijl het ook nog steeds de klassieke witte Ace sneaker met het gestreepte Gucci-logo aanbood. Nog een ander punt dat deze sneaker een ware klassieker maakt in de sneakercultuur is het feit dat ze ontworpen zijn voor zowel mannen als vrouwen.

Ace Sneakers

Ontworpen en uitgebracht door het Huis van Gucci, een Italiaans modehuis, trok de schoen direct de aandacht van sneakerliefhebbers over de hele wereld. Onderscheidend door het hoogwaardige witte leer en groene met rode Gucci-strepen aan de zijkant van de sneaker, creƫerde het modehuis een nieuwe kenmerkende sneakerlook die hen deed opvallen tussen alle andere designermerken. Van een grote afstand kun je de sneakers spotten en herken je ze meteen als Gucci Ace sneakers. Dat is precies wat het merk beoogde.

Gucci Ace sneakers

Exclusiviteitsfactor

Een van de vele factoren die deze sneaker zo gewild maken, is de exclusiviteitsfactor. De hele sneaker resellermarkt is gebaseerd op exclusieve sneakers die niet bij je lokale Footlocker of sneakerwinkel gekocht kunnen worden. Hetzelfde geldt voor de Ace sneaker, die zeer exclusief is en alleen verkrijgbaar is bij Gucci-winkels in grote steden. Deze aantrekkingskracht komt voort uit het feit dat sneakerliefhebbers dol zijn op het hebben van sneakers waartoe niemand toegang heeft, wat in zekere zin hier het geval is.

Deze strategie is geen toeval, aangezien ontwerpers zoals Gucci en Louis Vuitton deze al jaren gebruiken om het mysterie van hun merk te vergroten. Het plaatsen van winkels op strategische locaties over de hele wereld in grote steden zoals New York en exotische locaties zoals St. Tropez wordt al gedaan sinds de jaren ’70.

Variaties

Al een tijdje experimenteert Gucci met het maken van kleine variaties op dezelfde schoen. Ze doen dit door kleine details toe te voegen, zoals een bij of een slang op het logo of zijpaneel, waardoor het meer opvalt. Zie de onderstaande foto voor een voorbeeld.

Ace bee logo sneaker

Zoals je kunt zien, hebben ze op een slimme manier een bij toegevoegd aan het groene en rode gestreepte logo van de schoen, wat het net iets anders maakt. Er zijn honderden variaties van deze sneaker, wat betekent dat er voor iedereen een is die ze leuk vinden, ongeacht wie je bent.

Waar te koop

Het kopen van de Ace sneaker kan bij elke Gucci winkel, maar we raden Farfetch aan, omdat deze winkel de grootste assortiment aan variaties heeft en uitstekende klantenservice biedt. Laat ons zeker weten welke jouw favoriet is en voor welke je hebt gekozen!

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

      Big Brand Boys
      Logo