analytics

Succession Seizoen 5: Wanneer te verwachten?

Succession seizoen 5

Als je net als ons een grote fan bent van de HBO serie “Succession”, dan kun je waarschijnlijk niet wachten op seizoen 5 van de serie. Gezien de finale van Seizoen 4 net gereleased is, en het einde van Seizoen 4 ruimte laat voor een volgend seizoen (Kendall Roy op het bankje starend naar het water anyone?) zou je in eerste instantie denken dat het bijna niet anders kan dan dat we een nieuw seizoen mogen verwachten van deze Emmy-winnende show.

Succession seizoen 5

Helaas is niets minder waar.. Er zal geen Succession seizoen 5 verschijnen. Dit is bevestigd door zowel HBO als de regisseur van de show: Jesse Armstrong. Dit is natuurlijk zeer teleurstellend nieuws, maar eigenlijk ook wel weer logisch.

Nadat Waystar Royco door Gojo wordt overgenomen in de aflevering S04E10 “With Open Eyes”, zien we dat de kids Kendall, Roman en Shiv Roy de strijd om het bedrijf verliezen. Ook zien we dat de man van Shiv, Tom Wambsgans, de nieuwe CEO wordt van Waystar Royco, in een van de grootste plot-twists van dit jaar. De eigenaar van Gojo, Lukas Matsson (gespeeld door Alexander Skarsgård), wordt de nieuwe eigenaar van Waystar.

Deze uitkomst van seizoen 4 zorgt er voor dat het verhaal nu eigenlijk is “afgesloten”. De kinderen hebben zich onvoldoende bewezen, en zullen iets anders moeten gaan doen. Succession betekend in het Nederlands: Opvolging, wat betekend dat we nu weten wat er is gebeurd met de opvolging van Logan Roy.

En nu?

Dit laat geen ruimte meer voor een nieuw seizoen, omdat er simpelweg niets meer is om nog te vertellen. Het enige wat logisch zou zijn is dat er een seizoen zou komen die de kinderen volgt in hun volgende avontuur, maar dat is meer een onderwerp voor een nieuwe serie.

Mocht er wel een seizoen 5 van Succession worden aangekondigd, dan zullen we het je zo snel mogelijk laten weten op onze website!

Big Brand Boys

Big Brand Boys

Al sinds de start van de site in 2015 zijn we dagelijks bezig met exclusieve designer kleding en parfum voor heren.

Heb je ervaring met het bovenstaande product? Vertel ons erover en laat je reactie hieronder achter.

      Laat een reactie achter

      Big Brand Boys
      Logo